Op deze horecazaken aan de kust zijn we supertrots

Van Knokke tot De Panne, langs de hele kustlijn kan je genieten van knappe interieurconcepten, bedacht en uitgevoerd door Inside. Spring er zeker even binnen voor een lekker ontbijt, legendarische wafel of stevige portie soul food. De interieurbeleving en gezonde zeelucht krijg je er bij!

Mommy’s Bastards, een vleugje New York in Oostende

Het grootstedelijke gevoel van New York wordt meteen ook de bron van inspiratie voor het interieur. Foodsharing, maar ook een eclectisch interieur met dj-booth zorgen voor urban vibes en een bruisende sfeer. Zo breng je NY binnen bij een van de mooiste horecazaken aan de kust. We kunnen de keuken (en natuurlijk het interieur) iedereen aanraden. Dit is een beleving, zoals je ze niet op elke straathoek terugvindt.

01 02 03 04
04

Coco, instant feel good met internationale allures in De Panne

Jong en verfrissend. Toegankelijk en uitnodigend. Door de frisse aanpak valt Coco Bar & Food meteen op in het straatbeeld. Onweerstaanbaar, wat meteen ook een knipoog is naar Chanel. Hoewel de horecazaak nog niet lang bestaat, is het goed op weg om een iconische status aan de Belgische kust te verwerven. Ga, Proef en Geniet!

Max Consael, authentieke foorgezelligheid op Oostendse Oosteroever

Wie kent de oliebollen en wafels van Max niet? Het legendarische wafelhuis zette recent voet aan wal in Oostende. Op een speelse manier werden de authentieke elementen van het oude kermiskraam in het interieur verwerkt. Aloude familietraditie dus op een unieke locatie.

Etablissement Max Consael, Hendrik Baelskaai, Oostende

01 02 03 04 05 06
06


Alexandra, cocoonen op de dijk in Knokke

Een ‘streling voor de smaakpapillen én voor het oog’, vat een recensie van een tevreden gast perfect samen. Alexandra, een klassieker aan de kust in een fris jasje gestopt. Knusse zetels nodigen uit om te cocoonen, de keuken is zichtbaar vanuit de zaal en de lange bar waar ook aan gegeten kan worden, wordt gesmaakt. Net als de huisgemaakte garnaalkroketten trouwens!

Restaurant Alexandra, Van Bunnenplein 17, Knokke

01 02 03 04 05 06 07
07


Brasserie Paname, belle époque met zicht op zee in De Haan


Paname is een koosnaampje voor Parijs en dat was meteen ook de inspiratie voor de aanpak van het hele concept. Bij het binnenkomen zie je meteen de imposante toog en de tapinstallatie met 14 kranen. Ook de belle-époquestijl die zo typisch is voor De Haan voel je in het interieur. Voeg daar nog het imposante zeezicht bij en het is volop genieten in deze aantrekkelijke en gezellige brasserie aan de kust!

01 02 03 04 05 06 07 08
08


Ook zin gekregen om jouw zaak naar een hoger niveau te tillen? Dan kunnen we jou ongetwijfeld helpen in het bedenken van een concept en in het realiseren van een onderscheidende horeca-inrichting! Laten we samenzitten en brainstormen over jouw horecazaak van de toekomst, aan de kust.