blog

Stress over jouw financieel plan? Wij helpen de bank overtuigen

Wil je een goede start maken in de horeca, dan is je ondernemingsplan en bancaire financieringsaanvraag doorslaggevend. En ook hier geven wij met Inside graag een duwtje in de rug.

Wat zal dat allemaal kosten? De uitwerking van je concept en de inrichting van je zaak is een belangrijk onderdeel van je financieel plan. Het geeft potentiële investeerders inzicht in toekomstige investeringen en het vermijdt vooral onaangename verrassingen.

Raming van de kosten

Wat vind jij belangrijk in je zaak? Wat moet jouw onderneming uitstralen? Bij Inside vertrekken we steeds vanuit een gesprek met jou, zodat we jouw merk en plannen tot in de puntjes begrijpen. Dat betekent ook dat wij al een concrete raming kunnen maken van wat de inrichting van je horeca-onderneming zou kosten en wat daar tegenover staat. We stellen een sfeervol moodboard samen en maken een raming van je budget. Alles om de bank te overtuigen zodat jij snel van start kan gaan met jouw droomproject.

Aantrekkelijk ontwerpdossier

Wil je een horecazaak opstarten in een gebouw van de overheid, dan gebeurt dat meestal met een concessieovereenkomst. Zo’n overeenkomst houdt in dat de stad of gemeente zelf vastlegt onder welke voorwaarden zij het pand in concessie geven. In de meeste gevallen moet ook hier een overtuigend dossier samengesteld worden. Uiteraard kan je ook hiervoor rekenen op onze expertise en ervaring. We stellen een aantrekkelijk dossier op van jouw project, met levendige 3D-beelden. Dat ontwerpdossier geeft een belangrijk duwtje in de rug om overheid of bank te overtuigen.

Succesvolle start

Dat er veel komt kijken bij de opstart van een horecazaak weet je wel. Met Inside heb je sowieso een betrouwbare en dynamische partner aan je zijde voor een succesvolle start. Wij maken niet alleen jouw horecazaak rendabel met een interieurervaring, maar geven jou en je financiële investeerder ook graag een duidelijk beeld van de interieurkosten. Ready, set, go!

Benieuwd hoe we jouw horecazaak een boost kunnen geven met een interieurervaring? Contacteer ons vrijblijvend voor een eerste gesprek.