blog

Wat kost de interieurinrichting van een horecazaak?

Om in de horeca een vliegende start te maken, is een goed zicht op de cijfers essentieel. Wat gaat dat allemaal kosten? Van bij het prille begin al geven wij jou een heel realistische schatting van de kostprijs voor een unieke interieurervaring.

Dat een eigen restaurant starten een fikse investering is, zal niemand ontkennen. Uiteraard is ook de interieurbeleving in je droomproject een grote kostenpost en een belangrijk component in je financieel plan.

Van concept…

Hoe kan je je onderscheiden van de rest met een memorabele interieurervaring? Pas wanneer de look-and-feel en functionaliteit van je horecazaak matchen, kan je potten breken. In het uitdenken en ontwerpen van een uniek totaalconcept stoppen wij dan ook veel tijd en energie. Dat is dus een eerste hap uit het totaalbudget. Een unieke interieurervaring is een investering, maar het is de enige manier om het verschil te maken op verschillende niveaus.

… tot realisatie

Dan voeren we het concept uit en begint de realisatie. Maar ook hier geven wij door onze jarenlange expertise al heel snel een vrij gerichte prijsindicatie, waar we nauwgezet naartoe werken. Voor de interieurinrichting van een restaurant rekenen we per vierkante meter tussen de 1800 euro en 2000 euro. Dat is een heel realistische richtprijs voor het ontwerp en de realisatie van de totaalinrichting van een horecazaak, van het strippen van de ruimtes naar een volledige afwerking. Technieken zijn inbegrepen, maar nog geen keukentoestellen, kassa’s of bijvoorbeeld alarmsystemen.

Elke succesvolle samenwerking start voor ons met een goed gesprek. Tijdens een eerste kennismaking proberen we tot in de details zicht te krijgen op de plannen, zodat we al vrij snel een concrete raming kunnen maken van wat de inrichting van de horeca-onderneming zou kosten en wat daar tegenover staat. Samen leggen we het budget vast en maken we een plan op, zodat we jou op een heel vlotte manier door het hele traject kunnen loodsen, van ontwerp tot realisatie.

Ons advies is steeds eerlijk en onze kostenraming transparant. Wij maken niet alleen jouw horecazaak rendabel met een interieurervaring, maar geven jou en je investeerder ook graag een heel duidelijk beeld van de interieurkosten, zodat je weet waar je aan toe bent voor het traject start.

Een onvergetelijke interieurervaring? Dat is een fikse kost, en dus misschien even slikken, maar bovenal is het een heel slimme investering voor de toekomst. Invest now, thank us later 😉

Wil jij ook het verschil maken met een rendabele en memorabele interieurinrichting?

Contacteer ons vrijblijvend voor een eerste kennismakingsgesprek.

Contacteer ons