Hotel Villa Select

Luxueuze hotelbeleving met zicht op zee

01

Frisse zeebries

Er waait een frisse wind door het viersterrenhotel op de zeedijk in De Panne. Het opvallende gebouw heeft een rijk verleden, maar de hotelkamers zijn verouderd en passen niet meer bij de uitstraling van het hotel. Nu een nieuwe generatie aan het roer komt, is de tijd rijp om ook met exclusieve luxekamers een verschil te maken. Voor de tweede keer gaat Hotel Villa Select met Inside in zee. Nadat we meer dan tien jaar geleden de benedenverdieping met lobby, bar en receptie hebben vormgegeven, nemen we nu ook alle hotelkamers mee in het totaalconcept.

Uitgevoerde diensten

Totaalconcept

Locatie

De Panne, België

02

Slapen op sterrenniveau

Het comfortabele en luxueuze gevoel dat gasten bij het binnenkomen in de lobby hebben ervaren, trekken we door tot boven, in de kamers. Het kleurenpalet is neutraal en warm. Zo krijgt het vaste meubilair donkere accenten en is er ook het warme messing, dat zowel in de lobby als in de kamers terugkomt. Zorgvuldig uitgekozen materialen stralen klasse uit en ook kunst wordt meegenomen in het interieurconcept. Natuurlijke materialen geven de kamers een heel huiselijke sfeer. Een optimale hotelbeleving dus! Zeker als je een kamer boekt met zeezicht.

“De samenwerking voelt zo goed dat we al twee keer met Inside in zee zijn gegaan. Dat de luxe, het comfort en de hedendaagse look nu ook worden doorgetrokken tot in de kamers, maakt de beleving voor onze gasten compleet."

03

Een stevige start

Deadlines, telkens weer een uitdaging, maar stiekem houden we ervan. Om als horeca-onderneming de best mogelijke start te maken, wilde het hotel tegen de paasvakantie weer gasten kunnen ontvangen. Vijftien kamers op drie verschillende niveaus werden helemaal gestript en ingericht in drie maanden tijd. Een heel korte tijdspanne, maar door de expertise in zowel ontwerp als realisatie, werd de deadline gehaald. Begin april kon het hotel opnieuw gasten ontvangen in een lentefris hotel, dat eindelijk van beneden tot helemaal boven een coherent geheel vormt.

Op zoek naar meer inspiratie voor jouw nieuwe interieurinrichting?

Een sterke inrichting vraagt om een goed concept en doordachte indeling. In ons gratis lookbook voor horecainrichting vind je nog meer van onze realisaties toegespitst op jouw type zaak. Laat je verrassen!

Download het lookbook

Ontdek meer cases