Mommy’s Bastards

Een vleugje New York
in Oostende.

01.

Een klassiek, maar weinig onderscheidend mosselrestaurant.

Kevin en Stefaan runden al 10 jaar De Mosselbeurs in Oostende. Toen ze het overnamen, hebben ze praktisch niets veranderd. Het restaurant is welgekend in Oostende, maar strookt niet meer met hun visie na hun vele culinaire rondreizen in de wereld.

Uitgevoerde diensten

Concept, design & uitvoering

Locatie

Oostende, België

02.

Mommy's Bastards,
een urban foodbar met een onderscheidende look, feel en menu.

Het grootstedelijke gevoel van New York wordt de bron van inspiratie voor het interieur. Met food sharing en fast casual food op het menu is de sfeer er ongedwongen nonchalant. Mommy's Bastards onderscheidt zich zo van de andere zaken in Oostende.

"Samen met Inside hebben we een vleugje New York naar Oostende gebracht. Een eclectisch interieur met dj-booth en food sharing zorgen voor een bruisende sfeer.”

Stefan WesterZaakvoerder

03.

Een nonchalante,
urban feel met een ondeugend kantje.

Het brutale kantje van Mommy's Bastards vind je terug in de ontblote bakstenen, het gebruik van staal en gerecupereerde planken. De zwart gevoegde blauwgroene ambachtelijke tegels, marmer en neon geven een eclectische look. Bovendien is er een dj booth voorzien, wat de urban mood compleet maakt.

Op zoek naar meer inspiratie voor jouw nieuwe interieurinrichting?

Een sterke inrichting vraagt om een goed concept en doordachte indeling. In ons gratis lookbook voor horecainrichting vind je nog meer van onze realisaties toegespitst op jouw type zaak. Laat je verrassen!

Download het lookbook

Ontdek meer cases