Zeghers

Wereldklasse als het over groenten en fruit gaat

1

Kantoorbox tussen het exotisch fruit

In het Europees Centrum van Groenten en Fruit, is Zeghers al drie generaties gespecialiseerd in de invoer van vers zomerfruit en Spaanse groenten. Het hele jaar door worden in Brussel citroenen, ananassen en exotisch zomerfruit geïmporteerd en opgeslagen in gekoelde hangars. Het kloppend hart van het bedrijf is het kantoor, een warme box in de koelruimte, met zicht op het kleurrijke fruit. Daar verloopt het contact met vaste leveranciers uit Zuid-Amerika of Italië en met klanten vlot, professioneel en warm.

Uitgevoerde diensten

Concept, design & uitvoering

Locatie

Brussel

02

Zakelijk, maar ook huiselijk

Klanten ontvang je in een knap kader, dus het kantoor ademt klasse uit. Een strakke look en kwaliteitsvolle materialen tillen de ruimte naar een hoger niveau. De producten zijn gekleurd door de zuiderse zomerzon en daarom is het kleurenpalet in het kantoor neutraal. Een wit canvas en donker gebeitste eik, zakelijk, maar ook warm. Transparante gordijnen laten daglicht binnen en (sfeer)verlichting geeft een warme gloed. In de kitchenette staat de koffie altijd klaar.

“Een warm kantoor creëren in een frisse koelcel, dat is een uitdaging! De look is professioneel en de uitstraling zowel warm als huiselijk. Het is een droom om hier klanten te kunnen ontvangen!”

G(r)o(w) with the flow

In een landschapskantoor is een goede flow van belang. Net als het akoestisch plafond dat alle geluid absorbeert. Een aparte vergaderzaal is ook focusruimte waar rustig gewerkt of gebeld kan worden. Rasterwerk in hout schermt een desk af, maar biedt tegelijk overzicht. Een aparte keuken is een gezellige lunchplek met een eigen sfeer en karakter. Comfort op kantoor zorgt ervoor dat iedereen beter presteert. De ruimte is strak en zakelijk, maar vooral ook warm, sfeervol en uitnodigend. Een fris uithangbord van een dynamisch bedrijf met een ijzersterke reputatie.

Op zoek naar inspiratie voor jouw nieuwe kantoorinrichting?

Een sterke inrichting vraagt om een goed concept en doordachte indeling. In ons gratis lookbook voor kantoorinrichting vind je nog meer van onze realisaties toegespitst op jouw type zaak. Laat je verrassen!

Download het lookbook

Ontdek meer cases