Horeca inrichting met
oog voor je concept.

Een unieke interieur ervaring
voor jouw horecazaak.

Enkele bedenkingen over horeca inrichting die je misschien
wel bekend voor komen.

01.

Het interieur van mijn zaak is gedateerd en past niet bij het concept.

Het interieur past niet meer bij je concept en is toe aan een volledige herinrichting. Hoe begin je eraan en wie kan je helpen?

02.

Mijn interieur zorgt voor weinig rendement, hoe kan ik dit oplossen?

Om je interieur rendabel te maken, wil je dat het mooi én praktisch is. Je hebt nood aan een partij die denkt aan beide.

03.

Kan ik mij een volledig nieuw interieur wel permitteren?

Het klopt dat een nieuw interieur een zeker budget vergt, maar het is ook een slimme investering die zijn vruchten zal afwerpen.

Maak het verschil met een rendabele interieur ervaring.

Investeer in een interieur ervaring, verhoog de omzet van je zaak.

Een unieke horecaervaring kan het verschil maken op verschillende niveaus. Je personeel voelt zich goed en werkt efficiënt. Klanten beleven er unieke momenten en komen graag terug. Een goed uitgedachte interieur ervaring zorgt meteen voor meer klanten en een hogere omzet.

Het totaalconcept.

Niet alleen je interieur is belangrijk, maar ook de food, locatie, hoe je zaak er aan de buitenkant uitziet... Al deze factoren spelen een rol. Samen met ons multi-disciplinair team kijken we dan ook steeds naar het totaalconcept.

Zo pakken wij jouw
interieurinrichting aan

01.

Conceptontwikkeling

Elk project start met een idee en een doel. We analyseren en geven het concept vorm.

02.

Layout & flow

Zonering en flow beïnvloeden het rendement van je zaak. We optimaliseren de indeling en looplijnen.

03.

Styling

Via moodboards, 3D beelden, keuze van materialen en meer krijgt je concept vorm.

04.

Budgetbepaling

Samen leggen we het budget vast om je concept te realiseren zodat je weet waar je aan toe bent voor de uitvoering start.

05.

Realisatie

We voeren het concept uit met onze eigen ervaren project managers en professionele partners.

DSC 0139

Een woordje van onze klanten

“We wilden het gevoel opwekken dat Poulidor al jaren een vaste waarde was op ons dorpsplein. En dat is geslaagd! Inside zorgde voor ons seventies geïnspireerd interieur."
"Ons interieur is een weerspiegeling van de kaart: Aziatisch met een twist. Inside dacht ook praktisch mee over de zaakindeling, zodat onze klanten altijd de beste ervaring hebben."
"Het vernieuwde Le Sanglier ademt luxe en beleving. Dankzij de herinrichting hebben we dit iconische hotel enkele niveau’s hoger kunnen tillen en terug op de kaart gezet.”
"Samen met Inside hebben we een vleugje New York naar Oostende gebracht. Een eclectisch interieur met dj-booth en food sharing zorgen voor een bruisende sfeer."

Stijn JongeneelenZaakvoerder

Kwan Juk SiuZaakvoerder

Bart MaertenZaakvoerder

Stefan WesterZaakvoerder

01 02 03 04
04

Deze horecazaken stralen met hun nieuw interieur

Ook een interieur ervaring in je horecazaak? Laten we het samen vrijblijvend bespreken.