Horeca inrichting met
oog voor je concept.
Een unieke interieur ervaring
voor jouw horecazaak.
Enkele bedenkingen over horeca inrichting die je misschien
wel bekend voor komen.
Maak het verschil met een rendabele interieur ervaring.
Investeer in een interieur ervaring, verhoog de omzet van je zaak.
Een unieke horecaervaring kan het verschil maken op verschillende niveaus. Je personeel voelt zich goed en werkt efficiënt. Klanten beleven er unieke momenten en komen graag terug. Een goed uitgedachte interieur ervaring zorgt meteen voor meer klanten en een hogere omzet.
Het totaalconcept.
Niet alleen je interieur is belangrijk, maar ook de food, locatie, hoe je zaak er aan de buitenkant uitziet... Al deze factoren spelen een rol. Samen met ons multi-disciplinair team kijken we dan ook steeds naar het totaalconcept.
Zo pakken wij jouw
interieurinrichting aan
Conceptontwikkeling
Elk project start met een idee en een doel. We analyseren en geven het concept vorm.
Layout & flow
Zonering en flow beïnvloeden het rendement van je zaak. We optimaliseren de indeling en looplijnen.
Styling
Via moodboards, 3D beelden, keuze van materialen en meer krijgt je concept vorm.
Budgetbepaling
Samen leggen we het budget vast om je concept te realiseren zodat je weet waar je aan toe bent voor de uitvoering start.
Realisatie
We voeren het concept uit met onze eigen ervaren project managers en professionele partners.
Deze horecazaken stralen met hun nieuw interieur
Bar Bulot
Klassieke brasserie
met speelse twist in een geweldig kader
Le Grand Verre
Een culinaire reis
tussen de conceptuele kunst
van Marcel Duchamp
Ook een interieur ervaring in je horecazaak? Laten we het samen vrijblijvend bespreken.