Een kantoorinrichting
die wérkt.

Een modern kantoor?
Flexibel, functioneel en vooral een beleving

Een werkplek waar mensen graag komen.

Gedaan met kille en zakelijke kantoorruimtes. Je kantoor is het uithangbord van je zaak, maar vooral een plek waar iedereen graag komt, werknemers, maar ook je klanten. Het is een omgeving die prikkelt, verrast en inspireert, maar waar ook optimaal gewerkt kan worden. Een slim samenspel dus van beleving en functionaliteit.

Een versterking van je merk en visie.

Wat wil je uitstralen? Wie zijn jullie klanten? En welke mensen werken bij jullie? Wij werken een interieurconcept uit dat volledig in de lijn ligt van je bedrijf of merk. En dat dit vooral in de verf zet. Een interieurervaring versterkt je merk en rendeert.

Je kantoor trekt aan. Het is een plek waar iedereen zich goed voelt. We zijn experts als het over hospitality gaat, maar denken ook functioneel. Zo staan het comfort van de werknemers en de workflow steeds centraal. Hoe kunnen je werknemers optimaal presteren? In ons concept zit een toffe ontspanningsruimte, maar ook een silent room, vergaderzaal en een slimme opstelling van de desks.

We denken functioneel, maar focussen vooral op beleving. Jouw kantoor springt eruit, en dat trekt werknemers aan, maar ook klanten.

01.

Een flexibel en functioneel interieur

Van akoestiek tot stille ruimtes of efficiënte flow, het comfort van je werknemers zorgt ervoor dat ze beter presteren. Je kantoor zit goed in elkaar en past zich voortdurend aan aan de mensen die er elke dag komen werken. Dat maakt het een rendabele investering.

02.

Een ruimte die mensen terug naar kantoor lokt

Net als thuis, willen mensen werken op een plek waar ze graag komen. Warm, huiselijk maar ook professioneel. Een toffe koffiecorner of bar waar samen geluncht kan worden, is een meerwaarde. Maar ook een optimale klimaat- en luchtbeheersing of genoeg focusruimtes verhogen het werkgeluk van je collega’s.

03.

Een uithangbord dat klanten aantrekt

In een concurrentiële markt wil jij het verschil maken. Eruit springen door een kantoorinrichting die matcht met je branding. Een interieurervaring is memorabel voor je klanten. Er wordt over gepraat en het laat een indruk na. In de ‘war for talent’ is dat een serieuze streep voor.

Zo pakken wij jouw
interieurinrichting aan

01.

Conceptontwikkeling

Elk project start met een idee en een doel. We analyseren en geven het concept vorm.

02.

Layout & flow

Zonering en flow beïnvloeden het rendement van je zaak. We optimaliseren de indeling en looplijnen.

03.

Styling

Via moodboards, 3D beelden, keuze van materialen en meer krijgt je concept vorm.

04.

Budgetbepaling

Samen leggen we het budget vast om je concept te realiseren zodat je weet waar je aan toe bent voor de uitvoering start.

05.

Realisatie

We voeren het concept uit met onze eigen ervaren project managers en professionele partners.

DSC 0139

Een project waar wij, maar ook jullie, trots op zijn

Alles start met een gedetailleerde briefing. We vertrekken vanuit de identiteit van jullie merk of bedrijf. We werken een interieurconcept uit dat volledig matcht met jullie visie en de juiste sfeer uitstraalt. Daarna gaan we aan de slag, met onze expertise en ervaring. We weten wat werkt, op vlak van hospitality of materialen.

Van concept tot realisatie, wij loodsen jullie op een vlotte manier door het hele traject. Zo leveren we op het einde van de rit een kantoor af waar je trots op bent, waar je klanten graag komen en waar je werknemers graag zijn.

Een woordje van onze klanten

“We wilden het gevoel opwekken dat Poulidor al jaren een vaste waarde was op ons dorpsplein. En dat is geslaagd! Inside zorgde voor ons seventies geïnspireerd interieur."
"Ons interieur is een weerspiegeling van de kaart: Aziatisch met een twist. Inside dacht ook praktisch mee over de zaakindeling, zodat onze klanten altijd de beste ervaring hebben."
"Het vernieuwde Le Sanglier ademt luxe en beleving. Dankzij de herinrichting hebben we dit iconische hotel enkele niveau’s hoger kunnen tillen en terug op de kaart gezet.”
"Samen met Inside hebben we een vleugje New York naar Oostende gebracht. Een eclectisch interieur met dj-booth en food sharing zorgen voor een bruisende sfeer."

Stijn JongeneelenZaakvoerder

Kwan Juk SiuZaakvoerder

Bart MaertenZaakvoerder

Stefan WesterZaakvoerder

01 02 03 04
04

Op zoek naar meer inspiratie voor jouw nieuwe interieurinrichting?

Een sterke inrichting vraagt om een goed concept en doordachte indeling. In ons gratis lookbook voor horecainrichting vind je nog meer van onze realisaties toegespitst op jouw type zaak. Laat je verrassen!

Download het lookbook

Deze kantoren mochten we al aanpakken

Ook een interieurervaring bij jou op kantoor? Inside denkt heel graag met je mee.