Inside : interieur inrichting voor horeca, kantoor, winkel en woning

Wilt u uw horecazaak, kantoor, winkel of woning een totaal nieuwe inrichting geven? U bent verzekerd van het gewenste resultaat als u vertrouwt op interieurbureau Inside. Onze specialisten ontwerpen en realiseren interieurinrichtingen van begin tot einde. Van de eerste creatieve schetsen tot de perfecte afwerking. Wij zijn actief in heel Vlaanderen!

Thuis in elke stijl

Sinds 1990 hebben we al meer dan 300 interieurinrichtingen gerealiseerd voor horeca, kantoren, winkels en woningen. In evenveel stijlen. Of u nu droomt van een strak, minimalistisch interieur of een rustiek kader met houten schrijnwerk, met Inside maakt u het waar. Onze interieurarchitecten, designers, projectleiders en vaklui gaan steeds tot het uiterste om uw unieke ruimte te creëren. Binnen uw timing én budget.

Ontdek onze realisaties

In de meer dan 25 jaar dat Inside bestaat, realiseerden we vernieuwende interieurinrichtingen voor uiteenlopende klanten: van hotels, restaurants en cafés over winkels tot kantoren. In totaal creëerden we honderden volledig nieuwe interieurs voor innoverende ondernemers en particulieren. Bent u benieuwd naar de resultaten? Neem dan eens een kijkje bij onze realisaties

Ook een nieuw interieur?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts in interieurinrichtingen. Het creatieve complementaire team van Inside denkt een uniek concept (mee) uit en realiseert uw droominterieur snel maar met oog voor het kleinste detail.

Dáárom kiest u voor Inside:

  • totaalaanpak van idee tot oplevering
  • vernieuwende interieurconcepten
  • creatief, talentvol en performant team
  • transparante timing en budget
  • snelle oplevering
  • projecten in heel Vlaanderen
  • bekijk onze diensten