De interieur inrichting van uw dromen

Droomt u van een volledig nieuw interieur? Of bent u aan het bouwen of verbouwen? Wat de reden ook is, Inside is uw creatieve én praktische partner in woninginrichting. Onze experts denken van bij het begin met u mee over het ontwerp en weten altijd dat tikkeltje extra in het design te leggen.

Het volledige plaatje

Natuurlijk doen wij veel meer dan alleen ontwerpen. Wij bieden u een totaalinrichting. U kunt dus elk detail van uw woninginrichting overlaten aan ons. Van de aanvraag van bouwvergunningen en veiligheidscoördinatie tot schrijnwerk en maatmeubilair; wij nemen het volledige bouwproces voor onze rekening. Alle communicatie gebeurt via ons, zodat u altijd een goed overzicht heeft van de werken.

Interieurs die tot de verbeelding spreken

Welke visie u ook heeft voor uw nieuwe interieur, wij maken het waar. Of u nu een villa wilt inrichten of een gite of B&B, houdt van een strak design of een warme, landelijke stijl; onze experts weten wel raad met uw woondroom. We bieden woninginrichting op uw maat, waarbij we niet over een nacht ijs gaan. Onze ontwerpen zijn goed doordacht en hun bijzondere uitstraling spreekt tot ieders verbeelding. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat het design naadloos aansluit bij de rest van het uw woning.

Een design is volgens ons nooit compleet zonder aandacht te schenken aan comfort, duurzaamheid en budget. Ook op dit vlak biedt Inside u altijd een totaalplaatje.

Spaar tijd en zorgen uit

Is het tijd voor een nieuwe of opgefriste wooninrichting? Neem dan contact op met Inside. Wij zijn uw enige partner, vanaf de eerste krijtlijnen tot aan de oplevering. Zo spaart u heel wat tijd en zorgen uit. Het enige wat ú moet doen, is straks genieten van uw nieuwe woonkamer, keuken en badkamer!

Bekijk onze realisaties