De wijnkelder van Le Sanglier des Ardennes : een ware revelatie!

Een ambitieus gastronomisch restaurant heeft een goede wijnkelder nodig. Als deze wijnkelder zich bovendien in een episch hotel bevindt waar beleving en gastronomie centraal staat, dan moet het deze waarden ook uitstralen. 

We kunnen gerust stellen dat Inside er onomwonden in geslaagd is om de passie en de gedrevenheid van Hotel Le Sanglier des Ardennes in Durbuy tastbaar te maken in de wijnkelder.

Deze oogt niet alleen bijzonder mooi, maar is ook heel functioneel. Het is een uitnodigende ruimte die uniek en verrassend is en klanten goesting doet krijgen om de fantastische wijnen te ontdekken.

De gastentafel is een gedroomde omgeving om degustaties te organiseren. In de gangen van de wijnkelder kan je wegdromen. Alles straalt harmonie en expertise uit. Een ware sensatie!

Ontdek hier meer over Hotel Le Sanglier des Ardennes en over Restaurant La Bru'sserie in Durbuy

Terug naar overzicht Bekijk onze realisaties

Le Sanglier des Ardennes

Inside is ook de bevoorrechte partner voor het ontwikkelen van het nieuwe interieurconcept van het hotel Le Sanglier des Ardennes in Durbuy. Dit befaamde hotel met gastronomisch restaurant zal eveneens naar culinaire hoogten gebracht worden door chef Wout Bru.