Inside is de nieuwe naam van DSM Interior Projects

DSM Interior Projects verandert van bedrijfsnaam en verhuist naar Brugge

DSM Interior Projects uit Beernem was al sinds tientallen jaren een bekende inrichter van horecazaken. Onder impuls van zaakvoerders Sven en Ian Meulemeester werd het interieurburo sterk uitgebreid en werd ook kantoor- en winkelinrichting en de totaalinrichting van particuliere woningen aan de portefeuille toegevoegd. Ondertussen werden vele mooie referenties opgebouwd.

Of het nu gaat om de interieurinrichting van een hotel, een restaurant, een kantoor, een boetiek, een voedingswinkel of een particuliere woning, onze inrichtingen zijn uniek met veel aandacht voor esthetische, technische en functionele aspecten maar ook voor het budget. Een nieuw interieur moet succes oogsten. Er moet een meerwaarde gecreëerd worden. En het budget moet haalbaar zijn en gerespecteerd worden! Om onze specialiteit in de verf te zetten, namelijk het ontwerpen en het realiseren van totaalinrichtingen voor horeca, kantoren, winkels en woningen werd DSM omgedoopt tot Inside. Zelfde bedrijf, maar nu met nog meer focus op vernieuwende interieurconcepten!

DSM Interior Projects heeft jarenlang mooie referenties opgebouwd. Onder de nieuwe naam Inside wordt al deze kennis en ervaring en slagkracht verder benut om de meest aantrekkelijk en succesvolle interieurinrichtingen te ontwerpen en te realiseren. Wat de uiteindelijke functie is van het pand dat we gaan inrichten speelt weinig rol. Wat telt is dat de uitstraling van het interieur een cruciale rol speelt in het succes ervan!

Terug naar overzicht Bekijk onze realisaties

Wil jij ook een succesvol interieur? Neem dan snel contact op met Inside!