La Bru'sserie : nieuw concept van chef Wout Bru

Een goed buikgevoel

In het befaamde hotel en restaurant Le Sanglier des Ardennes lanceerde chef Wout Bru een culinair hoogstaande tapasbar in een trendy kader. Inside kreeg de eer om de ideeën van Wout Bru vorm te geven. De klik tussen Bru en Inside was er meteen en het buikgevoel zat goed. In het brasseriegedeelte van Le Sanglier des Ardennes moest een warme gezellige en trendy sfeer gerealiseerd worden in een authentiek kader. De beleving wordt er versterkt door de aanwezigheid van een open keuken waar de gerechten voor uw neus worden afgewerkt. Over de inrichting en de gerechten zijn de meningen onverdeeld : vaut le détour!

Ontdek hier meer over La Bru'sserie in Durbuy

Terug naar overzicht Bekijk onze realisaties

Le Sanglier des Ardennes

Inside is ook de bevoorrechte partner voor het ontwikkelen van het nieuwe interieurconcept van het hotel Le Sanglier des Ardennes in Durbuy. Dit befaamde hotel met gastronomisch restaurant zal eveneens naar culinaire hoogten gebracht worden door chef Wout Bru.

Ontdek hier meer over Hotel Le Sanglier des Ardennes  in Durbuy