La Bru'sserie : nieuw concept van chef Wout Bru

Een goed buikgevoel

In het befaamde hotel en restaurant Le Sanglier des Ardennes lanceerde chef Wout Bru een culinair hoogstaande tapasbar in een trendy kader. Inside kreeg de eer om de ideeën van Wout Bru vorm te geven. De klik tussen Bru en Inside was er meteen en het buikgevoel zat goed. In het brasseriegedeelte van Le Sanglier des Ardennes moest een warme gezellige en trendy sfeer gerealiseerd worden in een authentiek kader. De beleving wordt er versterkt door de aanwezigheid van een open keuken waar de gerechten voor uw neus worden afgewerkt. Over de inrichting en de gerechten zijn de meningen onverdeeld : vaut le détour!

Terug naar overzicht Bekijk onze realisaties

Le Sanglier des Ardennes en Jean De Boheme

Inside is ook de bevoorrechte partner voor het ontwikkelen van het nieuwe interieurconcept van het gastronomische restaurant van Le Sanglier des Ardennes in Durbuy. Dit befaamde restaurant zal eveneens naar culinaire hoogten zal gebracht worden door chef Wout Bru. Naast het restaurant krijgen ook de hotels Le Sanglier des Ardennes en buur Jean de Boheme een nieuw verfijnd interieur van de hand van Inside. We zijn dan ook zeer trots op deze mooie opdrachten en het resultaat zal zeker mogen gezien worden!