Uw bedrijfspand in 1x renoveren

Geef uw stress uit handen

Of u nu een horecazaak heeft, een kantoor of een eigen winkel, een onberispelijke inrichting is een must! Staat uw interieur niet volledig op punt, is ze gedateerd of wilt u een totaal nieuwe koers varen? Dan is dit het moment om te kiezen voor een totaalrenovatie! Inside legt uit waarom u beter voor een grondige aanpak kiest en uw bedrijfspand in 1x volledig laat renoveren.

De inrichting van uw zaak kan een wereld van verschil maken voor uw omzet. Als uw klanten zich goed voelen in uw zaak, zullen ze langer blijven en meer uitgeven. Kan het interieur van uw zaak wel een opfrissing gebruiken? Inside geeft u 5 redenen om uw bedrijfspand meteen grondig te renoveren.

Reden 1: U kunt alles op elkaar afstemmen

Is er hier en daar iets kapot, gedateerd of versleten in uw interieur? U kunt er natuurlijk voor kiezen om kleine herstellings- of opfrissingswerken te doen, maar waarom zou u het niet groter aanpakken en direct uw volledige zaak herinrichten! Het grote voordeel is dat alle details van het interieur dan perfect afgestemd zijn op elkaar. Uw interieur is geen mix van oud en nieuw of modern en gedateerd, maar 1 uniform geheel. Door uw bedrijfspand grondig te renoveren kunt u de inrichting dus doortrekken in de hele ruimte, zodat het plaatje volledig klopt.  

Reden 2: U geeft uw stress uit handen

Een ander voordeel van het kiezen voor een totaalrenovatie is uw gemoedsrust. Een interieurbureau zoals Inside neemt uw totaalinrichting graag uit handen. Wij nemen alle taken op ons, van de 1e schetsen tot de kleinste afwerking. Ontwerp, design, bouw, veiligheidscoördinatie, werfopvolging, oplevering, kwaliteitscontrole … Inside regelt alles voor u en dat allemaal via 1 aanspreekpunt. En terwijl wij uw bedrijfspand renoveren, kunt u zich blijven focussen op uw core business.

Reden 3: U bent ‘mee’ met uw tijd én de trends 

Wij hoeven u vast niet te vertellen dat het belangrijk is dat u zich als ondernemer blijft vernieuwen en ontwikkelen. Wat voor type handelszaak u ook heeft, u bent beter ‘mee’ met uw tijd en de nieuwste trends. Af en toe een nieuw interieur is dus geen overbodige luxe. Zo blijft u uw klanten aangenaam verrassen én trekt u nieuwe klanten aan.   

Reden 4: U bent goedkoper uit op de lange termijn

In plaats van af en toe een kleine herstelling of opfrissing te doen aan uw bedrijfspand, kunt u het beter direct groots aanpakken en alles renoveren. Op die manier spaart u op de lange termijn geld uit. U hoeft immers maar 1x een beroep te doen op een expert i.p.v. meerdere keren. Een vernieuwd interieur blijft bovendien langer intact dan een verouderd. 

Reden 5: U profiteert van de ideeën en expertise van professionals  

Met Inside heeft u een professionele partner aan uw zijde die blijft inspireren. Niet alleen door onze expertise; maar ook door onze creatieve, vernieuwende insteek. Welke soort ruimte u ook wilt inrichten en welke stijl u ook in gedachten heeft, wij maken het waar.

Of misschien openen wij uw ogen voor iets totaal anders. Tijdens de briefing in uw bedrijfspand beginnen de 1e ideeën al te borrelen!   

Maak een afspraak 

Denkt u erover om uw bedrijfspand volledig te renoveren? Aarzel dan niet om de experts van Inside te contacteren. Wij delen graag onze visie over uw nieuwe interieur met u. En nemen uw stress met veel plezier over!

Terug naar overzicht Bekijk onze realisaties