Senior Interior Architect Hospitality regio Antwerpen - Brabant - Limburg

Vacature Senior Interior Architect

Wie zoeken wij?

Een ervaren en gedreven interieurarchitect met het vermogen om succesvolle interieurconcepten te bedenken en te concretiseren voor de hospitality sector.

Wat is jouw job?

Je ontwerpt en realiseert interieurprojecten voor horeca ondernemers in regio Antwerpen, Brabant en Limburg. De inrichting van kantoren en winkels waar hospitality en beleving centraal staan behoren eveneens tot de mogelijke opdrachten. Je adviseert onze klanten op een inspirerende wijze. Je werkt het concept tot in detail uit en je realiseert het volledig interieurproject op een heel zelfstandige manier

Wat mogen we van jou verwachten?

Je werkt vlot in Sketchup en Vectorworks. Je hebt minstens 8 jaar ervaring in hospitality design en projectopvolging. Je weet de behoefte van de opdrachtgever perfect te vertalen in een innovatief interieurconcept dat je omzet in sprekende plannen, moodboards en 3D beelden. Je kan zelfstandig een uitvoeringsdossier uitwerken. Je bent vertrouwd met het aansturen van onderaannemers en het realiseren van interieurprojecten met strikte controle op kwaliteit, timing en budget. Je komt regelmatig naar het bureau in Brugge.

Wat mag je van Inside verwachten?

Je krijgt een uitdagende functie in een open, inspirerend en informeel bedrijf. De opdrachten geven jou veel voldoening.  Naarmate het aantal projecten toeneemt ga je intensiever samenwerken met collega’s in een multidisciplinair team van interieurarchitecten die elkaar uitdagen en versterken. Je start in een voltijdse functie in vast dienstverband met een competitieve verloning en een bedrijfswagen.

 

Bekijk onze realisaties

Interesse?

Wil jij graag deze uitdaging aangaan? Stuur dan je CV plus motivatie naar info@inside.be.