Tearoom Restaurant Bar du Soleil Westende

www.bar-du-soleil.be

Zoals bij zoveel zaken aan de Kust was het interieur van Bar du Soleil dringend toe aan vernieuwing. De eigenaars beseften dat de klanten van vandaag niet langer tevreden zijn met een vlotte bediening en lekkere gerechten. De klanten zijn op zoek naar een totaalbeleving en verwachten ook een geraffineerd en sfeervol kader. Succesvolle zaken hebben immers altijd een interieur met een geweldige uitstraling.

De herinrichting van de zaak is vaak een erg ingrijpende stap die bovendien een aanzienlijke investering vergt. Het is dan ook enorm belangrijk dat je de bal niet mis slaat. Bar du Soleil deed daarom beroep op horeca specialist Inside.

Dankzij een zeer grondige voorbereiding kon de totaalinrichting op een korte tijd gerealiseerd worden. Korte uitvoeringstijden zorgen voor de nodige continuïteit zodat klanten en personeel kunnen behouden worden.

Het concept dat door de designers van Inside werd bedacht was meteen een schot in de roos. De zaak werd ingedeeld in diverse ruimtes met elk hun eigen sfeer. Donkere elementen werden afgewisseld met neutrale kleuren en felle accenten. Het zaalgevoel wordt doorbroken en iedereen vindt zijn eigen favoriet plekje. De oranje verlichting trekt de klanten aan en zorgt ervoor dat de zon altijd schijnt in Bar du Soleil!

Contacteer ons vrijblijvend