Restaurant ZAZ Cuisine Oostende

www.zazcuisine.be

Een ongedwongen sfeer in een chique kader

De eigenaars van Restaurant ZAZ Cuisine zijn niet aan hun proefstuk toe. De doorwinterde horecaondernemers baten reeds vele jaren het succesvolle Oostendse restaurant De Mangerie uit. In ZAZ Cuisine wordt geopteerd voor creatieve gerechten met een mediterrane inslag. Gasten kunnen er terecht voor een heerlijke lunch of een avond lang gezellig tafelen in een ongedwongen sfeer. Het kader is uitnodigend en opvallend met gedurfde luxueuze toetsen van messing, roze fluweel en wanden in natuursteen. Chique en gemoedelijk, een pittige combinatie gecreëerd door Inside!

Branding

Het imago van een restaurant wordt niet alleen bepaald door wat er op de kaart staat of hoe het interieur er uit ziet. Inside beperkt zich bij het bedenken van interieurconcepten niet alleen tot het spatial design. Ook de branding krijgt ruimschoots de nodige aandacht. De visuele identiteit van het restaurant is enorm belangrijk en deze gaat veel verder dan enkel het interieur. Het is wat de klant ervaart wanneer hij of zij in contact komt met het restaurant, zowel in real life als online. Welke ervaring heeft de klant bij het zien van het restaurant langs de buitenkant? En wat gaat er door hem heen bij het binnenkomen? Welk gevoel wordt er bij klanten gecreëerd via de website of de facebook pagina? Hoe ziet de menukaart er uit? Welke kleding draagt het personeel? Wat is het logo van het restaurant? Welke signalisatie is er aangebracht en op welke manier?

Voor ZAZ Cuisine heeft Inside de huisstijl uitgewerkt en geïntegreerd met het spatial design. Hierdoor voelt het echt als 1 geheel aan. 

Nooit meer zelf inrichten

De eigenaars van ZAZ Cuisine hebben reeds vele horecakilometers op hun teller staan. Ze hebben verschillende keren succesvolle zaken opgestart en gerund. Ze hadden hierbij telkens zelf heel veel energie gestoken in de inrichting van hun zaken. Toen ze met een aantal bevriende horecaondernemers over de opstart van hun nieuwe creatie ZAZ Cuisine begonnen te praten, werd Inside hen warm aanbevolen.

Inside is gespecialiseerd in het bedenken en realiseren van totaalinrichtingen met hospitality als centraal thema. We begeleiden het volledige proces, van de eerste schetsen tot aan de opening van het restaurant. Bij de oplevering van het project was onze opdrachtgever ZAZ Cuisine zo enthousiast over de samenwerking dat ze ons spontaan vertelden dat het de eerste keer was dat ze op deze manier een horecazaak hadden ingericht en dat ze het nooit meer anders zouden willen doen. Chapeau voor Inside!

Contacteer ons vrijblijvend