Restaurant O'Boucher Komen-Waasten

www.o-boucher.be

Gastronomische bistro met visie

Het doel van het team achter O'Boucher is om hun klanten in een landelijke streek tot rust te laten komen zodat ze van de heerlijke gerechten, de opmerkelijke service en elkaars gezelschap kunnen genieten. Om deze visie kracht bij te zetten werd zonder twijfel beslist om met Inside te werken als specialist in hospitality design. 

Een én én verhaal

Een kwaliteitsvolle keuken met verse seizoensgebonden producten die met veel passie en zorg worden bereid en geserveerd is uiteraard heel belangrijk om klanten aan te trekken en te houden. Alleen blijkt dit heel vaak niet meer genoeg te zijn. Een inrichting met een eigen identiteit is een wezenlijk onderdeel van het succes van een zaak geworden. Het interieur moet dezelfde aandacht krijgen als het eten en de service. Ook andere aspecten zoals de huisstijl, de decoratie en de communicatie op social media zijn een cruciaal onderdeel van het DNA van een horecazaak. Veel horeca ondernemers hebben ondertussen begrepen dat het een én én verhaal is en dat je niet in alles specialist kan zijn. De horeca ondernemer kan wel goede ideeën hebben, maar deze moeten verder vorm worden gegeven en aangevuld worden met verrassende en bepalende nieuwe inzichten. Inside is daarom de ideale partner om er samen een succes story van te maken!

Contacteer ons vrijblijvend