Golf & Country Club Ternesse Wommelgem

www.ternessegolf.be

Absolute top van België

Het clubhuis van Ternesse Golf & Country Club was verouderd en door het intensief gebruik aan vernieuwing toe. Meteen ook een aanleiding om een reorganisatie van de verschillende functies door te voeren: onthaal, administratie en shop werden herzien alsook de indeling van het restaurant. De toog is nu gebruiksvriendelijker en tegelijk ook het hart van het clubhuis.

Naast het esthetische gedeelte waren ook een aantal technische aspecten aan verbetering toe. Inside bood een oplossing voor de slechte temperatuursregeling, de stijgende energiekost en de problemen met de waterleiding.

De leden en bezoekers zijn alvast laaiend enthousiast over het resultaat: Inside slaagde er als geen ander in om de standing en uitstraling te creëren die de club verdient. Met hun nieuwe clubaccommodatie behoort Ternesse tot de absolute top van België!

EEN TEVREDEN KLANT AAN HET WOORD:

Elk onderdeel werd van in het begin gedetailleerd gebudgetteerd, en was bespreekbaar om in een totaal budget in te passen. Op dezelfde manier werd elke financiële impact achteraf steeds gemeld, en werd er samen besproken hoe het originele budget kon behouden worden, hetzij door bepaalde activiteiten niet of anders aan te pakken, hetzij door andere materiaalkeuzes,…. steeds adviserend en meedenkend om toch aan de eindverwachtingen te blijven voldoen.

Piet VandenbusscheManager Ternesse Golf & Country Club
Contacteer ons vrijblijvend