Bistro Poulidor Kapellen

www.lepoulidor.be

Tijdloze klasse en een volks gevoel

In een nieuw pand op het Dorpsplein van Kapellen creëerde Inside een nieuwe eetgelegenheid met een vleugje nostalgie. De naam van de bistro verwijst naar Franse wielerlegende Raymond Poulidor. Een fantastische coureur, die ongelukkig de bijnaam eeuwige tweede kreeg omdat hij in het tijdperk van de onovertroffen Eddy Merckx reed. 

Tijdloze klasse en volkse eenheid sierden hem. Hij was de chouchou van het volk. De meest geliefde renner ooit. Een echt volksheld! Dat gevoel heeft Inside volledig in het interieurconcept van Bistro Poulidor verwerkt en dit wordt op een schotel geserveerd aan de klanten.

Succesvolle horeca is voor mensen die er hun ziel weten in te leggen

Bistro Poulidor heeft een ziel. Het lijkt alsof het er altijd is geweest. Toch is het een nieuwe zaak in een gloednieuw pand. Deze ziel is het resultaat van een interessant horecaconcept bedacht door innovatieve horecaondernemers en de perfecte vertaling ervan in een verbluffend interieurconcept door Inside. De sfeer die zo tot stand werd gebracht maakt het verschil tussen een doorsnee zaak en een succesvolle zaak met een eigen identiteit. Het maakt van Poulidor een stijlvolle bar & bistro in één, waar fijne gerechten en topproducten gebracht worden in een ontspannen, no nonsens setting. 

Bistro Poulidor staat voor tijdloze klasse en kwaliteit, een ode aan oude waarden, aan grote en kleine verhalen van grote en kleine kampioenen. Zij willen voor hun klanten zijn wat mijnheer Poulidor was voor zovelen: de chouchou van de streek. Mensen raken door de kracht van de groet, de warme welkom. Bij Poulidor mag je nog eens écht ouderwets thuis komen!

Contacteer ons vrijblijvend