IT bedrijf Intercare Gentbrugge

www.intercare.be

Het professionele IT bedrijf Intercare uit Gentbrugge is toonaangevend als het komt op know how en service. Ze werden door Pinpoint, een site van Microsoft, gerangschikt als de beste Microsoft certified partner op basis van competenties, certificaties en klantbeoordelingen.

Eén probleem : deze uiterst professionele benadering was niet meteen zichtbaar bij het zien van het kantoor van Intercare. De zaakvoerders zagen in dat de make-over van hun kantoor moest uitbesteed worden aan specialisten. De designers van Inside hebben het kille onaangename IT kantoor omgevormd in een zeer sfeervolle functionele ruimte. Ook de industriële prefab betonnen voorgevel werd aangepakt. De nieuwe gevelbekleding doet het kantoor meteen met kop en schouders uitsteken ten opzichte van de buren. Na de transformatie is het vroegere kantoor werkelijk onherkenbaar geworden. 

Inside zorgt er voor dat het plaatje altijd klopt. Een professioneel kantoor moet de functionaliteit en de looks krijgen die het verdient.

De designers van Inside een totale make-over van uw kantoor laten uitvoeren is een heel sterk signaal van uw professionaliteit naar zowel uw personeel als uw klanten!

Contacteer ons vrijblijvend