Zakenkantoor Fintro / S-VB Sint-Lievens-Houtem

http://www.s-vb.eu/nl-be

Het runnen van een zelfstandig zakenkantoor dat bank- en verzekeringsproducten aanbiedt aan particulieren, zelfstandigen en KMO's, kan alleen maar succesvol zijn als dat op een professionele en persoonlijke manier gebeurt.

Vanuit deze filosofie heeft Inside het interieurconcept bedacht voor het Fintro kantoor op het Marktplein in Sint-Lievens-Houtem. Alle klanten moeten bij het binnenstappen van het pand meteen zien en voelen dat het hier om een kantoor gaat waar aan dienstverlening veel belang gehecht wordt.

Naast de professionele uitstraling voegt Inside nog een belangrijke extra dimensie toe aan het DNA van het interieurconcept: de persoonlijke touch van het kantoor. 

Het kantoor verkrijgt hierdoor een eigen identiteit die matcht met de persoonlijke aanpak van de kantoorhouder en werknemers. Inside creëert met andere woorden een ruimte waar iedereen zich goed voelt. Een ruimte die stimulerend werkt, zowel voor medewerker als voor klant.

Dit gevoel inbakken in een kantoorinterieur is een belangrijke meerwaarde ten opzichte van vele andere kantoorinrichtingen die vaak deftig zijn maar ook niet meer dan dat!

Uiteraard denkt Inside niet enkel in termen van esthetiek, ook functionaliteit krijgt bijzondere aandacht. Zo is er bijvoorbeeld een kitchenette, een berging, een serverruimte en een kluis aanwezig, alles zodanig geïntegreerd dat ze aan het zicht van de bezoekers onttrokken zijn.

Wenst u ook te investeren in de (her)inrichting van uw zakenkantoor? Kies dan voor Inside om uw kantoor een ziel te geven die stimulerend werkt voor u, voor uw medewerkers en voor uw klanten!

 

Contacteer ons vrijblijvend