Schoonheidsinstituut Sophie Gevaert Veurne

Eén van de moeilijkste taken bij het inrichten van een schoonheidssalon is samengang creëren tussen verschillende zones. De etalage en winkelruimte moet open en modern ogen, terwijl de behandelruimtes dan weer vragen om geborgenheid en comfort. Voor de realisatie van dit schoonheidsinstituut werd gebruikgemaakt van opvallende kleuren om de behandelruimte en het winkelgedeelte vloeiend in elkaar over te laten lopen. 

Schoonheidsinstituut met winkelruimte en behandelruimte

Bij het ontwerpen en inrichten van dit schoonheidssalon werd heel wat aandacht geschonken aan kleur, functionaliteit en verlichting. Om de etalage op te laten vallen tussen de vele winkels werd het glas gedeeltelijk bekleed met een zwarte raamfolie die opgelicht wordt door indirecte verlichting. Dit is niet alleen een leuke eyecatcher maar zorgt ook voor meer privacy in het schoonheidssalon.

Vanuit de winkelruimte heb je toegang tot de achterliggende behandelruimtes. Het warme rood zorgt voor een vertrouwd gevoel en doet de ruimtes mooi in elkaar overlopen. Ook de deur werd meegeschilderd om er één geheel van te maken.

De inrichting van dit schoonheidssalon kwam tot stand door de medewerking van architectenbureau Vanbecelaere Hauspie en Ian Meulemeester van Inside.

Contacteer ons vrijblijvend