Beer Shop Martins Brugge

www.bourgognedesflandres.be

In de Wollestraat in Brugge opende brouwerij John Martin een nieuwe bierwinkel waar klanten verscheidene bieren kunnen proeven en kopen. In de nieuwe winkel worden alle bieren van de brouwerij aangeboden maar wordt er vooral ingezet op Bourgogne des Flandres, het Brugse stadsbier dat in een microbrouwerij net om de hoek in de Kartuizerinnestraat wordt gebrouwen.

De winkel was voorheen een van de vele chocoladewinkels in deze buurt. Een deel van de bestaande inrichting werd mee opgenomen in het design. Er werd besloten om de bleke grenen meubelen een nieuw leven te geven door ze volledig te verbranden! Aangevuld met vele nieuwe elementen en ideeën zoals de tonnen in de achterwand werd het een zeer geslaagd interieurconcept!

We gingen niet alleen op zoek naar de ideale partner voor de inrichting van deze winkel, maar ook van de brasserie, degustatieruimtes en shop in de stadsbrouwerij van Bourgogne des Flandres. We zijn door een heel intens proces gegaan met Inside en we zijn heel enthousiast over hun inbreng en aanpak. We voelen onmiddellijk dat we met een specialist met veel kennis en ervaring werken! Dankzij hun expertise kunnen wij een succesverhaal uitbouwen!

Patrick MonissenSales Manager Horeca
Contacteer ons vrijblijvend