Kaas en fijne vleeswaren Loobuyck Knokke

www.kazenloobuyck.be

Voor de winkelinrichting van Loobuyck primeren 3 belangrijke zaken. Ten eerste moeten de kazen en fijne vleeswaren perfect bewaard en gepresenteerd kunnen worden. Ten tweede moet de bediening in optimale omstandigheden kunnen gebeuren. Ten derde moeten de klanten de passie en de kwaliteit van Loobuyck terug vinden in de look & feel van het interieur.

Kwalitatieve winkelinrichtingen met een bijzondere uitstraling behoren tot de kernactiviteit van Inside

Inside beheerst als geen ander de kunde om van het bezoek van de klant een ware belevenis te maken. Dit gecombineerd met het vermogen om de behoeften van de vakman te begrijpen met betrekking tot de manier van werken en met betrekking tot het koelen en presenteren van de producten maakt van Inside een uiterst geschikte partner voor uw winkelinrichting.

Bij Loobuyck werd een prachtige toonbank op maat geplaatst met perfecte koeling en presentatie voor de kazen en de fijne vleeswaren. Het interieurconcept straalt vakmanschap en passie uit. Het verzorgde geheel is een ware streling voor het oog. 

Bent u vakman in hart en nieren en zoekt u een winkelinrichting die past bij de authenticiteit van uw producten neem dan contact op met Inside! Wij zorgen voor een prachtige zaak met een eigen identiteit die tegelijk kwalitatief en functioneel is.

Contacteer ons vrijblijvend