Beauty instituut en parfumerie Manacor Gent

manacor.be
Manacor is een zeer professioneel en goed draaiend schoonheidsinstituut waar dagelijks veel klanten komen voor het uitgebreide productaanbod, het persoonlijke advies en de talrijke verzorgingen. Manacor is een gevestigde waarde in een leuke winkelstraat in de buurt van het Sint-Pietersstation. 
 
Om de klanten een totaalbelevenis te kunnen bieden drong er zich een ingrijpende transformatie van de winkel op. Een investering die ervoor moet zorgen dat het succes ook in de toekomst gegarandeerd blijft en er nog meer klanten worden aangetrokken. Een opdracht op maat van Inside!
 
Het gaat hierbij uiteraard niet enkel om de looks van de winkel. Tijdens de design van het nieuwe interieurconcept houdt Inside rekening met heel veel aspecten. Hoe wordt er gewerkt? Welke producten komen in schappen en waar komt de voorraad? Waar krijgt de klant persoonlijk advies? Welke lichtkleur is optimaal voor de displays en voor de verzorging? 
 
Om tot het gewenste resultaat te komen moet over heel veel zaken worden nagedacht. Daarom wordt door Inside steeds uitvoerig beroep gedaan op de sectorkennis van de klant. Deze wordt vermengd met de creativiteit van de Inside Architects. Het resultaat is een topbeleving voor de klant in een goed draaiende zaak. Interieurconcepten van Inside geven een serieuze boost aan elke ondernemer die de meerwaarde inziet van een aantrekkelijk en goed functionerend interieur. Deze vibe gaat over op alle medewerkers en klanten wat leidt tot een geweldige ervaring voor iedereen en een rendabele investering!
 
Omdat de gevel en de vitrine de eerste indruk van de winkel bepalen, werd voor Manacor gekozen om via een grote glaspartij een volledige kijk te geven op de mooie nieuwe winkel. De gevel valt op in het straatbeeld door de bekleding in donker gelakte alu profielen. Vooraan in de winkel springen de make-up displays in het oog. In de lades eronder wordt de voorraad weggewerkt. Verder in de winkel zijn er schappen voorzien om de verzorgingsproducten en parfums te etaleren. Ook hier kan de voorraad worden weggewerkt in lades. De volledig uitgeruste moderne verzorgingscabines bevinden zich achter de winkel.
 
Inside is net als onze klant heel trots op het design en de inrichting van dit instituut! 
 
Contacteer ons vrijblijvend