Woning Vakantievilla Duinbergen

Volledige verbouwing met interieur op maat

Bij deze oude koppelvilla in Duinbergen kwam het er op aan om de woning volledig te strippen, te renoveren en te verbouwen, om er vervolgens een totaal nieuw hedendaags interieur in te reailiseren.

Doordat de bestaande traphal de ruimte verdeelde in kleine kamers werd beslist om deze af te schaffen. De trap zelf werd verplaatst en maakt nu deel uit van de opengetrokken leefruimte. De trap leidt naar de nachthal die toegang geeft tot de gerenoveerde en ingerichte kamers en badkamers op de eerste verdieping en de zolder.

De wens van de bouwheer was om een rustgevende woning met een vakantiegevoel te realiseren. Het huis dient immers hoofdzakelijk als vakantiewoning. Het maatmeubilair werd strak en wit gehouden om de ruimte licht en luchtig te maken. De sfeer en gezelligheid wordt gecreëerd door het gebruik van parket en een houten trap.

Voor dergelijke opdracht, waar zowel de complexiteit van een verbouwing gecombineerd moet worden met het ontwerpen van een hedendaags interieur op maat, is Inside de partner die je nodig hebt!

Contacteer ons vrijblijvend