Woning Villa Aspérules Barvaux Durbuy

Door de zeer hedendaagse architectuur wordt u ondergedompeld in de natuur van de Ardennen en kunt u genieten van haar schoonheid in elk seizoen. Deze indruk wordt nog versterkt dankzij de comfortabele, sobere maar verzorgde inrichting van het meubilair en de decoratie. De verschillende tinten en motieven die in de kamers en de leefruimtes gebruikt worden, zijn namelijk afgestemd op de natuurlijke elementen van de Ardennen. Buiten is er een groot terras met uitzicht op het golfterrein van Barvaux en de omliggende bossen. U kunt dit uitzicht ook bewonderen terwijl u onbeperkt geniet in de buitenjacuzzi, verwarmd tot een temperatuur van 37°C.

Inside is uw ideale partner voor de verbouwing en totaalinrichting van uw vakantie woning. Zowel het ontwerp als de volledige verbouwing en inrichting wordt aangepakt tot in het kleinste detail.

De werken worden zeer grondig voorbereid en op korte tijd uitgevoerd, zodat de tijdsinvestering en zorgen voor de bouwheer tot een minimum beperkt worden. Een totaalinrichting op maat, op tijd en binnen budget uitgevoerd door 1 professionele partner.

Met Inside kan je zorgeloos renoveren!

Contacteer ons vrijblijvend