blog

Jouw horecazaak ingericht door Inside? Dit mag je na afloop verwachten

We made it! We hebben de identiteit van je zaak doorgetrokken in het interieur en de deadline gehaald. Jouw horecazaak is futureproof en helemaal klaar om een unieke indruk na te laten op je klanten. Maar daar stopt het niet. Ook na afloop kan je op ons rekenen.

Ga je met Inside in zee, dan maken we jouw horecazaak met een interieurervaring rendabel. We denken mee over het totaalconcept en gaan volop voor een horecainrichting die goed zit, die werkt voor je zaak en die je klanten onthouden. Van concept tot realisatie, wij willen ‘a picture perfect’.

Inrichting van een horecazaak door Inside

Een strakke deadline en een stevige start

Deadlines, ze blijven een uitdaging, maar stiekem houden we er van. We werken met ons team altijd naar een deadline toe en doen er alles aan om die te halen. Enkel zo maak jij als horecaondernemer de best mogelijke start en vermijd je omzetverlies nog voor je begonnen bent.

Een persoonlijke klantenservice

Draait je zaak ondertussen goed, maar wil je in de keuken of in de zaal toch nog een aanpassing of uitbreiding doen, dan zijn wij bereikbaar. Ook wanneer er technische problemen opduiken of bijbestellingen moeten gebeuren, maken we tijd. Noem het onze ‘dienst na verkoop’ of een extra service voor onze klanten.

Een belevenis om te delen

Je merkt het snel, je gloednieuwe horeca inrichting is meer dan een fris interieur. Het is een unieke ervaring die een indruk nalaat op je klanten. Ze genieten, posten foto’s op Instagram, ze keren graag terug en ze vertellen het vooral graag verder.

Zelf ook benieuwd naar foto’s van onze realisaties? Die vind je overvloedig onder cases.

Een concept dat klaar is voor de toekomst

De horecasector evolueert voortdurend. De identiteit van jouw zaak is zo uitgedacht en uitgewerkt dat het concept tegen een stootje kan, duurzaam is en jaren meegaat. Wij maken jouw horecaonderneming helemaal klaar voor de toekomst, beloofd.

Snakt je zaak naar een nieuwe interieurervaring, en benieuwd wat wij voor jouw horecazaak kunnen betekenen? Contacteer ons vrijblijvend zodat we de plannen even samen kunnen bespreken.