blog

Het geheim van een kantoorinrichting die werkt? Hospitality.

Nu thuiswerk de nieuwe norm geworden lijkt, wordt het steeds moeilijker om werknemers opnieuw naar het werk te lokken. Een interieurervaring op kantoor die matcht met jullie merk of bedrijf, is meer dan een cosy interieur. Het is een beleving die mensen aantrekt, werknemers gelukkig maakt en die je klanten niet snel vergeten.

Met of zonder kinderen aan je zijde, tijdens de coronapandemie hebben we het thuiswerk ontdekt. En dat heeft een pak voordelen: geen file, minder vergaderingen, meer vrijheid, een betere work-life balance en altijd lekkere koffie binnen handbereik.

Thuisgevoel op kantoor

Een eye-opener, ook voor veel bedrijven. Hoe kunnen we dat thuisgevoel ook op kantoor creëren zodat werknemers opnieuw met plezier de fiets, auto of trein nemen naar het werk? Hoe kan een interieurervaring een meerwaarde betekenen voor de productiviteit en het werkgeluk van je werknemers? Bij Inside verwezenlijken we interieurervaringen die je kantoor er doen uitspringen omdat ze de beleving compleet maken.

Het kantoor wordt meer en meer een inspirerende ontmoetingsplek. Een bar waar samen geluncht kan worden, ontspanningsruimtes en cosy corners zijn even belangrijk als een stille focusruimte en slimme desktop-opstelling. Net als locatie of functionaliteit, wordt ook beleving een belangrijke factor in de inrichting van je kantoor.

Functioneel en flexibel werken

Hospitality in de horeca of retail is al langer ingeburgerd, maar ook op kantoor wordt steeds meer ingespeeld op beleving. Logisch, als je weet dat werknemers soms acht uur per dag in deze ruimte werken en leven. Bij Inside zijn we experts als het over hospitality gaat, maar we denken ook functioneel zodat het comfort van je werknemers steeds voorop staat.

De ruimte is warm en voelt heel huiselijk aan, maar ook de lucht- of klimaatbeheersing op kantoor is bijvoorbeeld optimaal. Hoe kunnen je werknemers beter presteren? Of hoe stomen we je kantoor klaar voor een team dat ambitieus is en in de toekomst wil uitbreiden? Ook functionaliteit en flexibiliteit zijn een belangrijk onderdeel van ons interieurconcept.

Je kantoor dus als uithangbord, maar vooral als een plek waar iedereen graag komt, werknemers, maar ook (toekomstige) klanten.

Wil jij ook een kantoorinrichting die werkt voor je zaak en waar je werknemers optimaal presteren? Contacteer ons vrijblijvend voor een eerste kennismakingsgesprek.