blog

Hoe vind je de juiste interieurarchitect voor de inrichting van je horecazaak?

Een interieurervaring die echt het verschil maakt, begint bij de zoektocht naar een ervaren interieurarchitect. Maar hoe maak je de juiste keuze? Hoe vind je een partner die het interieur van jouw horecazaak memorabel en rendabel maakt, en met wie het fijn samenwerken is?

De juiste klik

De eerste indruk is alles, niet alleen bij een goed uitgewerkte interieurervaring, maar ook bij de keuze van een interieurarchitect. Daarom is de eerste kennismaking zo belangrijk. Ze ligt aan de basis van een vlotte samenwerking en een succesvolle start. Geen mail of call, het is pas tijdens een echt kennismakingsgesprek dat je elkaar leert kennen en voelt of het klikt.

Specialisatie en expertise

Dat er veel komt kijken bij de (her)inrichting van een horecazaak is een understatement. Van concept tot realisatie, van start tot finish, alles moet kloppen. Daarom is het belangrijk om een betrouwbare interieurarchitect te zoeken met de nodige ervaring. Een partner met expertise in zowel ontwerp als realisatie die je vlot door het hele traject loodst. Laat je daarom omringen door een team dat mee is met de trends, maar ook weet welke vergunningen nodig zijn om alles volgens de norm te laten verlopen.

Totaalaanpak

Wil je volledig ontzorgd worden bij de inrichting van je pand? Kies dan voor een architect of bureau met een focus op het geheel. Van ontwerp tot begeleiding, oplevering en installatie, een interieurervaring die voelt als een coherent geheel, vraagt om een totaalaanpak.

Hospitality

In een goed doordacht interieurconcept klopt de totaalervaring, kan het personeel vlot werken, maar kan ook de klant volop genieten. Enkel experts op het vlak van hospitality creëren een memorabele interieurervaring die het publiek echt boeit. Ze denken na over het interieur van je zaak, maar nog meer over hoe ze gasten een heel warm welkom kunnen geven.

Zin om aan je (ver)bouwavontuur te beginnen? Ga bij de keuze van een interieurarchitect niet over één nacht ijs, maar maak een weloverwogen keuze. Het zal je een hoop tijd en kopzorgen besparen.

Benieuwd of Inside werkt voor jouw horecazaak?

Wij geven je alvast vijf héél goede redenen om met ons multidisciplinaire team in zee te gaan

Lees 5 redenen om voor Inside te kiezen