Blog

Hoe bepaal je het concept van een horecainrichting?
Elke interieurervaring begint met een sterk concept. Daar denk je dus beter goed over na voor je aan de inrichting van je horecazaak begint.

4 voorbeelden ter inspiratie om het interieur van je restaurant in te richten
En of we trots zijn op onze projecten! Klik en geniet mee van enkele knappe interieurinrichtingen van restaurants, ontworpen en uitgevoerd door Inside.

Hoeveel vierkante meter kantoorruimte heb je nodig?
Ruimte geeft zuurstof en draagt bij aan de beleving op kantoor. Maar hoeveel vierkante meter kantoorruimte heb je nodig per werknemer?

Een geslaagde kantoorinrichting als troef in de war for talent
De eerste indruk is alles, zeker wanneer je nieuwe medewerkers wil aantrekken. Met een kantoorinrichting die eruit springt maak je sowieso indruk.

Flexwerk? Zo maak je optimaal gebruik van je kantoorruimte
Flexibel werken is het nieuwe normaal. Een flexibele kantoorinrichting surft mee op de trend, stimuleert de productiviteit en verhoogt het werkgeluk.

De meerwaarde van een interieurarchitect bij de inrichting van je horecazaak
Een horecaconcept om van te smullen dat ook rendabel is? Dat begint met de zoektocht naar een ervaren interieurarchitect.

Zo haal je rendement uit de inrichting van je horecazaak
Door te investeren in een unieke horeca-ervaring, waar klanten inspiratie vinden en een wauw-effect ervaren bij binnenkomst, stimuleer je niet alleen de efficiëntie van je personeel, maar zorg je er ook voor dat klanten graag terugkomen.

Waarom is het design van je bar zo belangrijk?
De bar is het bonkende hart van je zaak. Een doordacht design trekt de aandacht en moedigt gasten aan om te blijven plakken, ook geheelonthouders.

Zo creëer je een hotelinrichting waar elke gast tot rust komt
Een interieurervaring op hotel maakt indruk en geeft rust. Van het drankje in de lobby tot het ontwaken, de beleving moet kloppen.