blog

4 voorbeelden ter inspiratie om het interieur van je restaurant in te richten

Van Antwerpen tot Zedelgem, in heel België kan je genieten van smakelijke borden geserveerd in een knap interieurconcept, ontworpen en uitgevoerd door Inside. En of we trots zijn op onze projecten! Reserveer een tafel en geef je ogen de kost. Dit wordt een unieke beleving die inspireert en nazindert.

Bar Bulot, finesse en beleving op twee verschillende locaties

Het blauw en wit als onderdeel van de huisstijl komt zowel terug op de prachtige site Botanic Sanctuary in Antwerpen als in ‘De Hoeve’ in Zedelgem. Twee keer mochten we samenwerken met Hertog Jan Group om gasten volledig onder te dompelen in een culinaire totaalbeleving. Bar Bulot Zedelgem is het meest recente project, een heel eigentijdse plek die volledig in de lijn ligt met het DNA van Bar Bulot: eigentijds, maar met een twist. Een high-end beleving!

L’Oxe, grandeur en een heel classy barzone

Stap je de moderne villa binnen, dan valt je oog meteen op de indrukwekkende bar en de wijnkast. Hier worden gasten verwend, met kwaliteitsproducten maar ook met een belevingsconcept. Van akoestische plafonds tot sfeervolle gordijnen en fluwelen zitbanken, dit is een heel knappe setting voor wie in alle rust en comfort wil dineren. Het statige pand, maar zeker ook alle details tillen elk restaurantbezoek naar een hoger niveau.

Grandis, exclusieve hotspot langs de Leie

Met een naam die in het Latijn groots betekent, mag ook het interieur van deze gastronomische wijnbar grandeur en klasse uitstralen. Grote raampartijen trakteren op een prachtig groen zicht op de Leie en de indrukwekkende LED-verlichte wijnkast nodigt uit om een uitstekende fles te proeven. De grandeur zit ook in de keuze voor luxematerialen, zoals een centrale bar volledig in natuursteen. Grandis is genieten met een grote G.

Le Grand Verre, een culinaire belevingsreis naar de ster(ren)

Dit kunstzinnige restaurant is een nieuwe zaak van Le Sanglier, de horecagroep van ondernemer Marc Coucke. Dat deze klassezaak in hartje Durbuy een uitzonderlijk karakter heeft, voel je aan de rode muren en de conceptuele kunst van Duchamp. Maar daar stopt het niet, want de combinatie van opvallend rood, luxueus blauw en een contrasterend velours wordt doorgetrokken tot zelfs in de toiletten. Le Grand Verre is een creatieve omgeving die sterrenchef Wout Bru uitdaagt en gasten trakteert op een memorabele ervaring.

Geïnspireerd en geprikkeld om ook de inrichting van jouw zaak naar een hoger niveau te tillen?

Wij helpen je graag in het bedenken van een totaalconcept en het realiseren van een memorabel interieur. Contacteer ons vandaag nog.

kennismaken