Opticiens De Wolf

Een optiekzaak met
een hoog hospitality gehalte

01.

Professioneel advies in een gastvrij kader

De bestaande winkel op een hoek en het nieuwbouw handelspand ernaast werden samengevoegd om plaats te maken voor een ruime optiekzaak met een lifestyle look & feel. De zachte tinten en natuurlijke materialen stralen rust uit. De ideale setting voor een professioneel advies.

Uitgevoerde diensten

Concept, design, uitvoering

Locatie

Puurs, België

02.

Geen wanden vol met brillen
maar wel een bar en salon

De klantenbeleving staat centraal in de winkelinrichting van deze optiekzaak. De interieur ervaring zorgt ervoor dat klanten weten dat ze hier optimaal zullen begeleid worden. De ronde tafels en de grote spiegels verspreid over de ruimte bieden comfort en privacy. De bar en het salon nodigen uit om nog even te blijven hangen.

"In onze nieuwe optiekzaak wilden we weg van betreden paden. Onze klanten worden nu ondergedompeld in een bijzondere interieur ervaring, zoals je die kan voelen wanneer je een mooie horecazaak of lifestyle winkel binnenstapt"

Roel en AstridBestuurders

03.

Glasadvieswanden,
veel displays en
onopvallende bergruimte
mooi weggewerkt in kastenwanden en lades

Naast de vele verstelbare displays in de grote etalageramen zijn er ook verschillende sokkels en verstelbare leggers die de mogelijkheid bieden om de brillen op een overzichtelijk en speelse manier te presenteren. De kastenwanden die vervaardigd werden in tulpenhout en cannage bieden plaats aan een stock brillen die altijd binnen handbereik is. Ook de glasadvieswanden staan strategisch opgesteld. Een mooi interieur moet ook super functioneel zijn om te kunnen renderen!

Heb je interesse om samen te werken?

Voor de inrichting van retailzaken werken wij nauw samen met onze partner PAC Interiors. Samen zorgen we voor een unieke interieurinrichting van jouw zaak. Inside aan de kant van concept en hospitality, PAC als specialist in hair, beauty en fashion.

Laten we kennismaken