Senior Interior Designer

Gezocht: Een ervaren interieur ontwerper met een passie voor hospitality & office design

Wat is jouw job?

Je creëert unieke interieurervaringen die er uitspringen en blijven plakken. Ze zijn memorabel maar ook functioneel. Jouw ontwerpen verbazen niet alleen, ze zorgen ook voor een hoog rendement. Het is een investering die zijn vruchten afwerpt. De stijl en sfeer versterken het concept en het merk van de zaken die je inricht. In elke zaak maak je de beleving compleet.

Wat mogen we van jou verwachten?

Je bent een getalenteerde interieurarchitect of interieurvormgever met een passie voor conceptuele design met een pakkend resultaat. Onze klanten zijn hospitality ondernemers of bedrijven die investeren in een volledig nieuw interieur. Je weet de behoefte van de opdrachtgever perfect te vertalen in een interieurervaring die werkt. Je denkt niet alleen esthetisch maar ook technisch en functioneel.

Jouw ervaring van minstens 7 jaar laat je toe om commerciële ruimtes te creëren die verbazen en renderen. Je bent in staat om het vertrouwen van de klanten te winnen. Je bent een gedreven persoon. Je werkt jouw eigen ontwerp tot in detail uit zodat de projectleider het project perfect kan realiseren zoals jij en je klanten het in gedachten hadden.


Wat mag je van Inside verwachten?

Je krijgt een uitdagende functie in een open, inspirerend en informeel interieurbureau. De opdrachten geven jou veel voldoening. Je wordt ondersteund door collega’s in een multidisciplinair team van interieurarchitecten die elkaar uitdagen en versterken. Je start in een voltijdse functie in vast dienstverband met een competitieve verloning en veel autonomie.

Wil jij graag deze uitdaging aangaan? Stuur ons dan je CV plus motivatie:
info@inside.be