Boondoggle

Creatief kantoor waar de unieke Boondoggle-spirit helemaal tot zijn recht komt

01

Werken met zicht op het water

Het Leuvense reclamebureau Boondoggle verhuisde naar de bovenste verdiepingen van een gerenoveerd pand aan de vaart. Een toplocatie in Leuven centrum waar de eerste brouwerij van Stella Artois ooit gevestigd was. Een gebouw met een ziel dus, dat from scratch herdacht en ontwikkeld werd, helemaal op maat van het creatief bureau. Het moest een uithangbord worden, een creatieve hub waar medewerkers, maar ook klanten graag over de vloer komen. En niet alleen voor het beste kantoorzicht van Leuven.

Uitgevoerde diensten

Concept, design & uitvoering

Locatie

Leuven, België

02

Flexibele meetingruimtes en cosy corners

Boondoggle is een dynamisch bureau, en dat willen ze ook uitstralen. Het zicht op het water is een plus, maar ook binnen moet het interieur een unieke vibe uitdragen en volop inspelen op beleving en hospitality. Een gezellige bar en ontspanningsruimte in Wes Anderson-stijl, flexibele meeting- en workshopruimtes, single boots en cosy corners geven het kantoor een nieuw gezicht, maar stimuleren ook een moderne manier van werken.

“In dit nieuwe kantoor komt de unieke Boondoggle-spirit helemaal tot zijn recht. De aanpak, maar ook de vibe die hier hangt is bijzonder verfrissend!”

Stijn CoxCEO Boondoggle

03

Van akoestiek tot kleurkeuze, alles wérkt

Het kantoor voelt warm en speels aan, maar is ook functioneel. Het comfort van de werknemers en de workflow staan centraal. Een computervloer werkt vervelende kabels weg, in alle ruimtes staat de akoestiek op punt en een flexibel plan past zich voortdurend aan aan de mensen die er werken. Tot slot houden we ook rekening met de branding. Een iets rustiger canvas zet de opvallende branding van het creatieve bureau helemaal in de verf.

Op zoek naar inspiratie voor jouw nieuwe kantoorinrichting?

Een sterke inrichting vraagt om een goed concept en doordachte indeling. In ons gratis lookbook voor kantoorinrichting vind je nog meer van onze realisaties toegespitst op jouw type zaak. Laat je verrassen!

Download het lookbook

Ontdek meer cases