Sanglier des Ardennes

Icoon waar een
frisse wind waait.

01.

Een iconisch, maar verouderd hotel in hartje Durbuy.

Sanglier des Ardennes is een alom bekend hotel in hartje Durbuy. De nieuwe eigenaars willen dit hotel, samen met het gastronomische restaurant, weer doen herleven door een volledige herinrichting en het aantrekken van een topchef in de keuken.

Uitgevoerde diensten

Concept, design, uitvoering

Locatie

Durbuy, België

02.

Een volledige renovatie met oog voor de diepgewortelde traditie en de nieuwe visie.

Het oorspronkelijke hotel wordt volledig gestript, opnieuw ingericht en verder uitgebreid met een nieuwbouw. Het doel is om dit luxehotel opnieuw op de kaart te zetten voor zowel toeristen als bedrijven. De bar, wijnkelder, feestzaal, wellnessruimte, lobby, seminarieruimtes en verschillende restaurants voegen zo een totaal nieuwe beleving toe aan Sanglier des Ardennes.

“Het vernieuwde Sanglier ademt luxe en beleving. Dankzij de herinrichting hebben we dit iconische hotel enkele niveau’s hoger kunnen tillen en terug op de kaart gezet.”

Bart MaertenZaakvoerder

03.

Een luxehotel
dat klasse en
gezelligheid ademt.

De keuze voor donkere kleuren en voor luxueuze materialen zoals hout, fluweel, messing, natuursteen en mozaïek dragen bij tot het authentieke, sfeervolle maar tegelijk ook klassevolle gevoel van het hotel. De open keuken en de afwisselende sferen in het culinaire restaurant La Bru'sserie, onder leiding van Wout Bru, zorgen voor een unieke belevenis.

04.

Heb je interesse om samen te werken?

Een volledige (her)inrichting van je zaak? We gaan graag samen met jou aan tafel om te bespreken of we de juiste partij zijn voor elkaar in een vrijblijvend gesprek.

>

Next project

Mommy’s Bastards