blog

Van kabelmanagement tot akoestiek, ook dit maakt een kantoorinrichting geslaagd.

Een modern kantoor is een plek waar iedereen graag over de vloer komt en waar optimaal gewerkt kan worden. Het is the best of both worlds, een mix van beleving en functionaliteit.

Met minder kabels slimmer werken

Het lijkt een detail, maar een wirwar van kabels zorgt voor afleiding en geeft de ruimte vooral een heel slordige uitstraling. Een goed kabelmanagement is dan ook een belangrijk onderdeel van elk interieurconcept. Een verhoogde computervloer, een technisch plafond of kabelgoten werken vervelende kabels weg en verhogen de focus.

Een functionele maar vooral flexibele opstelling

Op dinsdag zit de werkvloer vol, maar op woensdag werkt de helft thuis. En hoe ziet je team er binnen twee jaar uit? Een slimme interieurinrichting van je kantoor is flexibel en zet het comfort van de werknemer centraal. Bureaus kunnen verschoven worden en elke werknemer kan overal inpluggen. Ook als het over het kabelmanagement gaat, is het belangrijk om een flexibele opstelling mee te nemen in je plan.

Een optimale akoestiek

Je wil niet dat een vervelende galm of echo je vergadering verstoort. Ook open ruimtes produceren vaak veel lawaai, denk aan geroezemoes, gelach, de koffiemachine of storende videocalls. Met akoestische scheidingswanden, vloerbekleding of plafonds zorgen we in elke ruimte voor een optimale akoestiek, en dus ook voor meer rust en focus op kantoor.

Een strak lichtplan

Wil je werknemers die een hele dag energiek en onvermoeid voor een scherm zitten, dan zijn de juiste lichtsterkte en lichtkleur cruciaal. Een goed uitgedacht lichtplan en een correct verlichte werkplek zijn misschien wel de basis van een moderne kantoorinrichting en een interieurervaring die rendeert.

Planten zijn geen overbodige luxe

Een modern kantoor is professioneel, maar ook warm en huiselijk. Net als thuis willen mensen werken op een plek waar ze graag komen. Ook klanten lok je naar je bedrijf met een memorabele interieurervaring. Groen en planten verhogen het werkgeluk en zorgen voor extra sfeer. Jouw kantoor is niet kil, maar cosy en heel inspirerend.

Inside focust op beleving, maar denkt ook praktisch en functioneel. We weten wat werkt en loodsen jullie op een vlotte manier door het hele traject. Benieuw hoe we van jouw kantoorinrichting een onvergetelijke hospitality-ervaring kunnen maken?