Bar Bulot

Klassieke brasserie
met speelse twist in een geweldig kader

01.

Stijlvol interieur in statige historische site

Gert De Mangeleer en Joachim Boudens van Hertog Jan kozen voor de prachtige site Botanic Sanctuary in Antwerpen om de tweede vestiging van Bar Bulot te huisvesten. Het kenmerkende blauw en wit, beiden essentieel onderdeel van de huisstijl van Bar Bulot, werden gracieus door Inside verwerkt in het interieur. Het pand ligt in een oase van rust in het bruisende centrum van Antwerpen met als bijkomende troef een mooi en ruim terras.

Uitgevoerde diensten

Concept & design

Locatie

Antwerpen, België

02.

Open brasserie
met ruimte en privacy

Het heersende gevoel van ruimte en transparantie wordt geaccentueerd door de grote open keuken die zich in het verlengde van de bar bevindt. De centrale bank die de ruimte in 2 verdeelt zorgt samen met de halfronde zitbanken voor een geborgen gevoel. De finesse van de inrichting en de tafelopstelling laat alles toe : van een bespreking in zakelijke sferen tot een familie diner of een intieme tête-à-tête.

"Bij Bar Bulot draait alles om finesse. Dat dit geen gewone brasserie is zie en voel je meteen aan het interieur. Al bij het binnenkomen weet je dat je zal genieten in stijl"

Elske MostertRestaurantmanager

03.

De juiste keuze van materialen,
kleuren en texturen
brengen de finesse met zich mee

Op het eerst zicht overheerst het blauw van de fluwelen bekleding en het wit van de gordijnen en fijngedekte tafels. Het gebruik van bijkomende materialen zoals gepatineerde messing, leder, houtfineer, handgemaakte wandtegels en natuursteen zorgt voor het raffinement. De uitstraling sluit perfect aan bij de identiteit van Bar Bulot waar alles om finesse draait.

Op zoek naar meer inspiratie voor jouw nieuwe interieurinrichting?

Een sterke inrichting vraagt om een goed concept en doordachte indeling. In ons gratis lookbook voor horecainrichting vind je nog meer van onze realisaties toegespitst op jouw type zaak. Laat je verrassen!

Download het lookbook

Ontdek meer cases