Le Grand Verre


Een culinaire reis
tussen de conceptuele kunst
van Marcel Duchamp

01.

Top gastronomie en inspirerende kunst

In restaurant Le Grand Verre duik je in de wereld van conceptuele kunst en topgastronomie. Het decor en de gerechten zetten al je zintuigen wijd open. Tussen de kunstwerken van dadaïstische grootmeester Marcel Duchamp proef je van de verrukkelijke gerechten van de hand van Wout Bru, die duidelijk geïnspireerd wordt door de creatieve omgeving. Eersteklas sommelier Gianluca di Taranto maakt de beleving helemaal compleet met zijn uitgebreide selectie van trefzekere wijnen.

Uitgevoerde diensten

Concept, design & uitvoering

Locatie

Durbuy, België

02.

Prikkelende
sfeer

Bij het binnenkomen van het restaurant word je door de rode muren en de tentoongestelde kunst ondergedompeld in een uitzonderlijke sfeer. Deze bijzondere interieur ervaring wijst de gasten op het uitzonderlijke karakter van het restaurant. Het opvallende rood wordt afgewisseld met een luxueus blauw en contrasterend velours. De uitgebreide wijncollectie wordt uitnodigend geëtaleerd in opvallende wijnkasten.

"Een zeer aangename ontvangst en beleving. Er is goed nagedacht over de inrichting, en het is echt geslaagd. De gerechten zijn van heel hoog niveau, zeker 2 Michelin sterren waardig"

PieterJanVKlant

03.

Niet alleen de zaal
maakt deel uit van de interieur ervaring
ook de toiletten spelen een belangrijke rol

De bijzondere beleving in de zaal wordt volledig doorgetrokken naar de toiletten op de benedenverdieping. We willen de gasten zo ver krijgen dat ze na het toiletbezoek aan hun tafelgenoten vertellen dat ze zeker ook eens een bezoekje moeten brengen aan de WC!

Op zoek naar meer inspiratie voor jouw nieuwe interieurinrichting?

Een sterke inrichting vraagt om een goed concept en doordachte indeling. In ons gratis lookbook voor horecainrichting vind je nog meer van onze realisaties toegespitst op jouw type zaak. Laat je verrassen!

Download het lookbook

Ontdek meer cases