De Vloamse Trine


Sfeervolle kroeg
in hartje Brugge

01.

Het legendarisch Brugs café draait weer op volle toeren

Voor de herinrichting van het ooit zeer populaire danscafé De Vuurmolen lieten we ons inspireren door de volkse sfeer van de typische Nederlandse smartlappenkroegen. Het was meteen raak. Op slag werd De Vloamse Trine één van de best draaiende cafés van de regio.

Uitgevoerde diensten

Concept, design & uitvoering

Locatie

Brugge, België

02.

Bruine kroeg
versie 2.0

De sfeer van een bruine kroeg van weleer is nog goed voelbaar, maar het is overduidelijk een hedendaagse inrichting. Het gebruik van verschillende kleuren, prints, texturen en materialen zorgt voor de onderdompeling in een warme sfeer.

“De warme, uitnodigende sfeer van zo’n kroeg waar iedereen welkom is, daarvoor komen de mensen graag langs.”

Liesbeth De ReyghereZaakvoerder

03.

Het interieur ademt
het volks karakter van het café uit

Het vernieuwde pand met een ruim terras op het Kraanplein is één en al charme. Het is meteen duidelijk dat het om een café gaat waar veel bier wordt gedronken. De grote koperen biervaten, de vele tapkranen en de talrijke details die refereren naar Cristal en Hapkin werden heel suggestief in het interieur verwerkt. En dit naar alle tevredenheid van Alken-Maes!

Op zoek naar meer inspiratie voor jouw nieuwe interieurinrichting?

Een sterke inrichting vraagt om een goed concept en doordachte indeling. In ons gratis lookbook voor horecainrichting vind je nog meer van onze realisaties toegespitst op jouw type zaak. Laat je verrassen!

Download het lookbook

Ontdek meer cases