Bowls

Asian fusion cuisine in
een verrassend jasje.

01.

Van traditioneel Chinees restaurant naar een nieuw foodconcept.

Twee broers werken bij hun vader in het alomgekende Chinese restaurant The Great Wall in Kortrijk. Het gedateerde interieur, oudere cliënteel en de vaak slechte reputatie van oudere traditionele Chinese restaurants vragen om een nieuwe aanpak.

Uitgevoerde diensten

Concept, design, uitvoering

Locatie

Kortrijk, België

02.

Vernieuwende
gerechten in een
al even verrassend interieur.

Terwijl de broers een nieuwe menukaart uitwerken, gebaseerd op Asian street food, werken wij aan de inrichting van het nieuwe pand. Het Aziatische gevoel wordt verweven in het interieur, dankzij het metalen traliewerk, bamboe-elementen, blauwe tegels met rode voegen en behang met Aziatische prints in de toiletten.

“Ons interieur is een weerspiegeling van de kaart: Aziatisch met een twist. Inside dacht ook praktisch mee over de zaakindeling, zodat onze klanten altijd de beste ervaring hebben.”

Kwan Juk SiuZaakvoerder

03.

Street food gevoel vertaald naar een
unieke belevenis.

Dankzij transparantie, een open keuken en het gebruik van inox maken we komaf met de perceptie rond slechte hygiëne. De open keuken draagt bovendien bij aan het street food gevoel. Bij Bowls is er zowel eat-in als take-away. Om de klanten die binnen eten niet te storen, wordt een aparte counter voorzien voor take-away voor een ideale flow.

04.

Heb je interesse om samen te werken?

Een volledige (her)inrichting van je zaak? We gaan graag samen met jou aan tafel om te bespreken of we de juiste partij zijn voor elkaar in een vrijblijvend gesprek.