LOVD

Chique wijnbar
met een industriële tint

01.

Veel "love" in deze nieuwbouw
met "loft" allures

De Graanmarkt in Ninove wordt nieuw leven in geblazen met een chique wijnbar. Een huis wordt er vrijwel volledig afgebroken om plaats te maken voor een nieuwbouw. Jonas en Arne willen er een vernieuwend interieurconcept voor hun wijnbar. Ze hebben het grootste vertrouwen in Inside om er een bijzondere interieur ervaring te creëren : gezellig met een industrieel kantje.

Uitgevoerde diensten

Concept, design & uitvoering

Locatie

Ninove, België

02.

LOVD, een plaats om relaxed te genieten
van wijn en fingerfood
in een bijzonder kader

LOVD is een plaats die snel wordt opgemerkt. Iedereen heeft het erover. Het wordt meteen gepubliceerd in lifestyle magazines. Het is de kracht van het interieur dat bijdraagt aan het hele horecaconcept. Het is anders. Het trekt aan. Er valt iets te zien en te beleven. Het is de verdienste van Inside om design en functionaliteit samen te smelten in een top interieur ervaring.

“We wilden een wijnbar die we nergens in Ninove en omstreken konden vinden. Iets unieks waar we zelf heel graag naartoe zouden gaan. We zijn hier samen met Inside bijzonder goed in geslaagd”

Jonas en ArneBezielers van wijnbar LOVD

03.

Texturen en kleuren ronden het scherpe kantje af
van de industriële materialen

In LOVD is er een industriëel kader dat niet meteen opvalt als je binnenkomt. De groene, bruine en zwarte tinten passen wonderwel in het hoge volume met verroeste betonijzers, blank staal, cementering en naakte technieken. Het interieur straalt iets bijzonders uit. Je voelt direct dat het hier allemaal klopt. Het is een interieur ervaring die veel meer is dan gewoon een mooi interieur.

Op zoek naar meer inspiratie voor jouw nieuwe interieurinrichting?

Een sterke inrichting vraagt om een goed concept en doordachte indeling. In ons gratis lookbook voor horecainrichting vind je nog meer van onze realisaties toegespitst op jouw type zaak. Laat je verrassen!

Download het lookbook

Ontdek meer cases