Poulidor

Tijdloze klasse in
een volkse setting.

01.

Van casco nieuwbouw naar een volkse,
gezellige bistro.

Op het Dorpsplein van Kapellen vind je Poulidor. Een gezellige bistro, die er precies al altijd is geweest, met een nostalgisch gevoel. Toch is het een nieuwe zaak in een nieuw pand. Ons doel? De sfeer van een laagdrempelig, volks dorpscafé vertalen naar deze nieuwe eetgelegenheid.

Uitgevoerde diensten

Concept, design, uitvoering

Locatie

Kapellen, België

02.

Poulidor, een ode aan
de gloriejaren van de gelijknamige renner.

Poulidor stond bekend als een echte man van het volk in de jaren 70. Deze volkse en gezellige sfeer willen we overbrengen naar de nieuwe zaak, zodat je er ook makkelijk binnenstapt om een pintje te drinken. In het concept wordt een volwaardige keuken geïntegreerd om de rentabiliteit te garanderen.

“We wilden het gevoel opwekken dat Poulidor al jaren een vaste waarde was op ons dorpsplein. En dat is geslaagd! Inside zorgde voor ons seventies geïnspireerd interieur.”

Stijn JongeneelenZaakvoerder

03.

Het gevoel van een
echt volks dorpscafé.

Wanneer je Poulidor binnenstapt, vallen de koperen biervaten en houten toog meteen op. Met de granitovloer, tweekleurige muur en houten barkrukken waan je je in een volks dorpscafé in de gezellige jaren 70. Als er veel volk in het café vooraan is, kan je nog steeds op je gemak achterin de zaak genieten van een lekkere maaltijd dankzij het akoestisch plafond dat geluid absorbeert en nagalm vermindert.

04.

Heb je interesse om samen te werken?

Een volledige (her)inrichting van je zaak? We gaan graag samen met jou aan tafel om te bespreken of we de juiste partij zijn voor elkaar in een vrijblijvend gesprek.

>

Next project

Bowls