Trigon

Memorabel kantoor als imagoboost voor het beroep van syndicus

01

Van vader op dochter

Van een klein familiebedrijf groeit Trigon vastgoedbeheer uit tot een succesvol kantoor met een enthousiast team van meer dan tien medewerkers. Het hoofdkantoor ligt op de benedenverdieping van een appartementsblok in Sint-Niklaas, maar de ruimtes voelen te krap en vooral te gedateerd aan. Omdat dochter Anke binnenkort de fakkel overneemt van founder Tony Van den Bergh zet Trigon volop in op de toekomst. De zielloze werkplek wordt een modern kantoor dat flexibel is, functioneel, duurzaam en vooral een beleving.

Uitgevoerde diensten

Concept, design & uitvoering

Locatie

Sint-Niklaas, België

02

Een boost voor het beroep

Syndicus is een knelpuntberoep. Toch zijn goede syndici meer dan ooit nodig. Om het stoffige imago van zich af te schudden, wil Trigon als kantoor een uithangbord worden: een plek die eruit springt en waar medewerkers, maar ook klanten graag over de vloer komen. In het concept worden keuken en koffiehoek even belangrijk als de flexibele bureaus. Gordijnen maken de strakke omgeving speelser en huiselijk, maar zorgen ook voor een optimale akoestiek. De verlichting is naast functioneel heel sfeervol, maar ook het constructiehout voelt warm aan. Leuk detail: zelfs de glaspartijen van de silentbooths zitten ingewerkt in een houten kader en spelen dus volop in op beleving en hospitality.

“Van een zielloos kantoor zonder identiteit zijn we geëvolueerd naar een moderne werkplek die eruit springt en die ik met een gerust hart aan mijn dochter kan overdragen.”

Tony Van den BerghZaakvoerder Trigon

03

Het kantoor van de toekomst

Al van bij de eerste meetings is Tony duidelijk: naast een warme huiselijkheid moet het interieurconcept ook duurzaamheid uitstralen. De make-over is een investering en moet jaren meegaan. De bureauopstelling is flexibel en past zich aan aan de mensen die er komen werken. Silentbooths zorgen ervoor dat werknemers in alle omstandigheden comfortabel en efficiënt kunnen werken. Het plafond is akoestisch en dankzij de nieuwste technieken heerst een gezond binnenklimaat. Dat dit totaalconcept af is, wordt extra in de verf gezet door ook het blauw van het logo mee te nemen in de interieurbeleving.

Op zoek naar meer inspiratie voor jouw nieuwe interieurinrichting?

Een sterke inrichting vraagt om een goed concept en doordachte indeling. In ons gratis lookbook voor kantoorinrichting vind je nog meer van onze realisaties toegespitst op jouw type zaak. Laat je verrassen!

Download het lookbook

Ontdek meer cases