Wagyu

Sfeervol barbecue
& grillrestaurant.

01.

Een nieuw grillconcept in het hotel Sanglier des Ardennes.

Het hotel Sanglier des Ardennes wil een breed aanbod aan faciliteiten aanbieden. Grillrestaurant Wagyu, onder leiding van Wout Bru, is een van de eetconcepten in het hotel waar iedereen—hotelgast of niet—welkom is om te genieten van lekkere gerechten binnen een unieke interieurervaring.

Uitgevoerde diensten

Concept, design & uitvoering

Locatie

Durbuy, België

02.

Grillrestaurant met
een industriële look
waar vlees en wijn centraal staan.

Wanneer je de zaak binnenstapt, springt de imposante koelcel met het groot stuk vlees meteen in het oog en waan je je even in het atelier van een beenhouwer. Om de rentabiliteit te verhogen, staat niet enkel het hoogkwalitatieve vlees centraal, maar ook de mooie wijnen die hand in hand gaan met de grillgerechten. De vele verschillende zitmogelijkheden zorgen voor flexibiliteit en rendement.

“De beglaasde koelcel bij de entrée, showcooking vanuit de open keuken en het mooie interieur; van begin tot eind beleeft de klant een unieke ervaring.”

Bart MaertenZaakvoerder

03.

Showcooking om
je ogen uit te kijken.

De centrale open keuken met grill zorgen voor een spektakel en een unieke belevenis. De industriële toetsen zorgen voor een informeel gevoel. Zo wordt een compleet andere sfeer gecreëerd dan in de andere ruimtes van het hotel. De dj-booth en bar nodigen uit tot een spontaan feestje.

Op zoek naar meer inspiratie voor jouw nieuwe interieurinrichting?

Een sterke inrichting vraagt om een goed concept en doordachte indeling. In ons gratis lookbook voor horecainrichting vind je nog meer van onze realisaties toegespitst op jouw type zaak. Laat je verrassen!

Download het lookbook

Ontdek meer cases