Blog
De meerwaarde van een interieurarchitect bij de inrichting van je horecazaak
Een horecaconcept om van te smullen dat ook rendabel is? Dat begint met de zoektocht naar een ervaren interieurarchitect.
Zo haal je rendement uit de inrichting van je horecazaak
Door te investeren in een unieke horeca-ervaring, waar klanten inspiratie vinden en een wauw-effect ervaren bij binnenkomst, stimuleer je niet alleen de efficiëntie van je personeel, maar zorg je er ook voor dat klanten graag terugkomen.
Waarom is het design van je bar zo belangrijk?
De bar is het bonkende hart van je zaak. Een doordacht design trekt de aandacht en moedigt gasten aan om te blijven plakken, ook geheelonthouders.
Zo creëer je een hotelinrichting waar elke gast tot rust komt
Een interieurervaring op hotel maakt indruk en geeft rust. Van het drankje in de lobby tot het ontwaken, de beleving moet kloppen.
Waarom is een ergonomische kantoorinrichting zo belangrijk?
Te lang zitten is ongezond. Hoe kan je kantoorinrichting ervoor zorgen dat je werknemers toch in topvorm zijn en optimaal presteren?
Zo pak je de inrichting van je bar of restaurant aan
Een knap interieur draagt bij tot een unieke horeca-ervaring. Het laat een indruk na en verbaast iedereen, zelfs de boekhouder.
Waarom een ontspanningsruimte op kantoor niet mag ontbreken
Work hard, play hard. Een ontspanningsruimte op kantoor laadt de batterijen van je medewerkers op en geeft het imago van je bedrijf een boost.
Het succes van een efficiënte restaurantinrichting
Een mooie inrichting is één ding. Maar hoe zorg je voor een rendabele en praktische inrichting van je restaurant?
Zo haal je de kilte uit een groot kantoor
De saaie kantoorruimtes van vroeger zijn passé. Werknemers willen vandaag thuiskomen in een warme inspirerende omgeving.